Društvo multiple skleroze Virovitičko podravske županije u Bačkoj Topoli na obilježavanju Dana Tolerancije

Događaji   |   05.08.2016.
Društvo multiple skleroze Virovitičko podravske županije u Bačkoj Topoli na obilježavanju Dana Tolerancije

Članovi i volonteri Društva multiple skleroze Virovitičko podravske županije sudjelovali su na obilježavanju Dana tolerancije koja se održava u Bačkoj Topoli u Srbiji. Domaćin druženja je bilo udruženje multiple skleroze „Mala Bačka UMS“.

U ugodnom okruženju prirodne ljepote jezera u Bačkoj Topoli na druženju i razmjeni iskustava u liječenju i olakšavanju tegoba sa kojima se susreću oboljeli od multiple skleroze uz domaćina, na druženju se okupilo još petnaest udruga i društva iz Srbije, Mađarske i Hrvatske.

Lijep dan iskorišten je za razne društveno sportske igre i plivanje ali i poziranje ispred jedine preostale Bačkotopolske vjetrenjače iz 19. stoljeća, koja spada u tipičnu vojvođansku vjetrenjaču sa četiri etaže, koja je sa prirodne lokacije preseljena na Jezero i funkcionira kao muzej i spomenik mlinskoj industriji.

Boravak u Bačkoj Topoli članovi društva Multiple skleroze iskoristili su i za organizirani obilazak Gradskog muzeja Kaštel Krai.

Podijelite


Besplatni SOS MS telefon

Besplatni SOS MS telefon - 0800 77 89


TražilicaZa buduće članove

Za učlanjenje u Društvo multiple skleroze Virovitičko-podravske županije potrebno je predati Zdravstveno socijalni list ovjeren od liječnika neurologa.


Pogodnosti za članove

  • Povlaštena telefonska pretplata (T-com)
  • Članovi Društva imaju pravo na plaćanje povlaštene RTV pristojbe (50%). Popunjeni obrazac Liječnička svjedodžba treba ovjeriti liječnik primarne zdravstvene zaštite.
  • Znak pristupačnosti
  • Oslobađanje plaćanja godišnje naknade i cestarina
  • Članske pogodnosti u HAK-u
  • Uvoz automobila bez carine


Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.